Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lusta vagyok tanulni, mit tegyek?

Lusta vagyok tanulni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most van vizsga időszak és nagyon le vagyok maradva. Az elmúlt hetekben csak lazsáltam, pedig mindíg elhatározom, hogy no majd holnap. Fontos is nekem, de mindíg mindent az utolsó pillanatra halasztok, olyankor meg megy a kapkodás meg az izgulás. Egyszerűen nem tudom mi van velem, tavaly ilyenkor még ment a tanulás, most meg nagyon elhagytam magam.
2011. jan. 10. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Anyámasszonykatonája! :D ne nyafogj meg szenvedj ilyen látványosan :P igenis vegyél erőt magadon és tanulj! elhiszem hogy nehéz de muszáj! és jobban jársz ha még most megtanulod az 'igenis erőt veszek magamon és meg tudom csinálni' -dolgot, mert különben még sokat szenvedsz miatta
2011. jan. 10. 19:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon sok minden jár a fejemben, sok mindent csinálnék egyszerre és hogy nem nagyon vannak olyan emberek akik motiválnának.
2011. jan. 11. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!