Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan álljak neki felkészülni...

Hogyan álljak neki felkészülni a biosz érettségire (emelt szint)?

Figyelt kérdés

Eddig tök jól elvoltam, jártam fakultációra meg minden, erre ma bejelentette a tanár, hogy nem vesszük ám át az egész anyagot, csak kb. az 1/3-ad részét, amit egyedül nehezen/nehezebben lehetne megtanulni.

Basszus, tudom, hogy én voltam a hülye, nem is tudom, hogy hogy gondoltam, hogy 1 év alatt átvesszük a 3 év tananyagát emelt szinten, de most nem tudom, hogy hogy álljak neki, bepánikoltam. :-s

Letöltöttem a követelményrendszert, de ez iszonyat soknak tűnik. Hogy osszam be vagy mit csináljak? Légyszi valamivel nyugtassatok meg. Annyi szerencsém van, hogy nem járok már suliba, tavaly leérettségiztem, csak fakultációra járok be, szóval azt hiszem, hogy még épp van elég időm...csak most már ügyesen kéne vele bánnom. :-S

2011. jan. 5. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Beszerzel vmi normális könyvet (Mozaik, Szerényi-féle könyvek vagy Panemsulis pl) és szépen témánként elkezded tanulni.

Ha egy nagyobb téma végére értél, akkor keresel hozzá egy csomó feladatot. (Vannak feladatgyűjtemények, fent vannak neten az előző évek érettségi feladatsorai, meg még rengeteg feladatot lehet találni).

Mikor mindent átvettél ezt a könyvet javaslom: Sebőkné Orosz Katalin: Biológia 3.

Egyébként rengeteg hasonló kérdés volt már, ha használod a keresőt, találhatsz egy csomó hasznos linket (én is írtam már csomót hasonló kérdésekhez).

2011. jan. 5. 17:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hú, bocsi, de tényleg nem kerestem rá, annyira pánikba estem, az oldal meg nem adott ki ilyen kérdést, mielőtt leokéztam volna ezt.

Könyveket már megvettem rég, megvan a mozaikos, a Szerényis meg valami Akadémia kiadós.

2011. jan. 5. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a mozaikos könyveket választottam, abból ismételgetek fejezetenként (és ha kell ki is jegyzetelem a lényeget) Közben emelt fakultáción haladunk folyamatosan (mert még másfél fejezet vissza van az egyik könyvből) Megvettem a mozaik új kiadású feladatgyűjteményét és abból oldogatok feladatokat hozzá :) Ismételni szerintem bőven van még időd, főleg, ha már érettségiztél. Gondolj bele, hogy nekünk még minden más érettségi vissza van és még egyéb tantárgyakra is bejárunk suliba. Na aggódj, időd mint a tenger:))

2011. jan. 6. 21:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! :)
2011. jan. 6. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!