Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kell egyetemet/főiskolát...

Kell egyetemet/főiskolát végezni ahhoz, hogy esküvőszervező lehessek?

Figyelt kérdés
Találtam esküvőszervezői tanfolyamokat, amiket szívesen elvégeznék, mert biztos vagyok benne, hogy esküvőszervező szeretnék lenni, de még csak gimis vagyok, és érdekelne, hogy muszáj-e mennem egyetemre ahhoz, hogy hivatalosan ezzel foglalkozhassak (pénzt kérhessek érte, h megszervezem a párok esküvőjét). Illetve, h miket kell elvégeznem hozzá. Köszi előre is a válaszokat!
2011. jan. 3. 02:29
 1/3 anonim válasza:
100%
Csak egy havert kell keresni aki felvesz.
2011. jan. 3. 02:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ehhez azért nem elég a tanfolyam elvégzése! Kell induló tőke,és az éttermeknél stb. megfelelő összeköttetés.
2011. jan. 3. 07:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, sem egyetem, sem főiskola nem kell hozzá! Rendezvényszervező, esküvőszervező tanfolyamra iratkozz be érettségi után. A kapcsolatépítés maximálisan fontos, ha van/lesz némi gyakorlatod vendéglátásban, hostesskedésben, az nem fog ártani, plusz kreativitás, talpraesettség és önmenedzselés kell, de jó nagy adag. Pl. mindenképpen legyen saját honlapod, sokféle igényt kielégítő ajánlatod, stb.
2011. jan. 3. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!