Jelentkezik valaki a Zsigmond Király Főiskolára (ZSKF) a 2011. szeptemberben induló képzésre?
Én oda szeretnék politológiára. Mit gondoltok erről a suliról?
És ha jelentkeztek milyen szakra?
Én most állok érettségi előtt, viszont gondolkozom, hogy oda is fogok jelentkezni.
Ha tényleg emelett a suli mellett döntök, akkor andragógia szakra.:)
Hogy érted, hogy felvételt nyertél?
Ilyen gyorsan kiderül, hogy felvesznek-e?:O
Nem csak nyáron?
Gondolom keresztfélévre jelentkezett.
Mert a szeptemberi képzésre sztem még esélytelen h. felvettek. :)
én is itt fogok most végezni 1 hét múlva... de nem tanácsolom a sulit!! gyenge a színvonal nagyon!!!!!
vizsgán ilyenek vannak: miről szeretne beszélni?
nagyon megbántam, csak azért csináltam végig, mert a befizetett pénzt nem akartam úszni hagyni!
Én már beadtam a jelentkezési lapot, első helyen jelöltem a ZSKF szabad bölcsész képzését. Levelezőn, fizetősre mennék, tehát remélem fel is vesznek=) Jelenleg dolgozom,elég jó a munkám úgyhogy sajnos muszáj így jelentkeznem, de már alig várom az órákat, és hogy oda járhassak.
Nekem nagyon szimpatikus a ZSKF, mint az épület, mint az ahol van.Én az oktatásról csak pozitívat hallottam, persze ha valaki olyan sulit keres ahol egy bunkó vagy szemét tanár sincs akkor sokáig kell keresni=), mert gondolom itt is vannak ilyenek, de ez is hozzátartozik szerintem.
Sok szerencsét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!