Hogyan motiváljam magam tanulásra? Egyetemista vagyok 2. éves. Régen kitűnő tanuló voltam, ma már örülök, ha megvan a 2-es. Egyszerűen nem tudok leülni, nem köt le, mindenhol jár az agyam -főleg ha elkezdem a tanulást-.
Figyelt kérdés
Teljesen átestem a ló túloldalára. Órákra nem jártam be, ha bejártam nem figyeltem, nem jegyzeteltem. Magyarán most kezdődik a vizsgaidőszak és most kell megtanulnom a tárgyaimat vizsgára 0-ról.
Az időmet ha jól beosztanám, meg a tudásommal simán meg tudnám csinálni az összes tárgyat. De egyszerűen nem tudom rávenni magam.
Most élem a "lázadó korszakom" :)
Mit javasoltok? Más is van/volt ilyen cipőben?
2010. dec. 17. 21:48
11/14 A kérdező kommentje:
okés, köszi a válaszokat
sok sikert a vizsgákhoz és kellemes ünnepeket
2010. dec. 18. 17:10
13/14 anonim válasza:
A nővérem sohasem volt kitűnő,de ő is most ezzel szenved.Ahányszor észreveszed,hogy máshol jár az eszed,tegyél jeget a pólódba.Egy idő után nem fogsz elkalandozni.
14/14 A kérdező kommentje:
:)
2010. dec. 23. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!