Hogy lehet leállítani ezt a csajt?
hát beszéllj azzal akit ellened fordított és te SEMMIFÉLEKÉPPEN ne fordítsd ellen senkit. vágj vissza úgy, hogy kedves vagy és amikor majd mindenki figyel, akkor a pofájába "vágod", hogy mikwet csinált... de csak kedvesen pl így: Kedves xy. Mért csinálod ezt velem? Mért vágod át a többieket? Én nem értem a te gondolkodásmódodat... Mi a jó abban, ha mindenkinek hazugságokat terjesztesz? Na mindegy, csak ennyit akartam, de máskor nekem is szólj, hopgy miket mondasz. Na puszi!
Nos ez csak egy gyenge példa volt! De remélem érted :DD
Nekem is van egy ilyen kolléganőm.
Ez nem a tinikorszak velejárója, semmi köze az életkorhoz. Az én kolléganőm már majdnem 40 éves.
DE pont ilyen. És nagyon durván nyomja. Mindenkivel akkor édeskedik, ha akar tőle valamit, de alapból mindenkinek jópofizik, főként ha látja, hogy "rezeg a léc", avagy az illető kezd ellene fordulni.
A főnöknél is olyan szinten benyalta magát, hogy bármit megtehet. És nem is titkolja, büszke rá, hogy neki mindent lehet. És ha valaki emiatt kifejezi a nemtetszését, annál rögtön benyalja magát.
ha felveszed vele a harcot, csak magadat készíted ki. Igazából ah ellene hangolsz 1 embert, akkor ő visszanyalja magát az illetőnél és még ötöt fordít ellened. Az ilyenek együgyűnek tűnnek, de ravaszak és számítók.
A legjobb, ha te is kedves vagy mindenkivel, nem áskálódsz,de azért néhány megjegyzéssel tudatod vele, hogy tudod, mit művel. Pl. ha fültanúja vagy h hülyít másokat, akkor beszólhatsz valami frappánsat, amiből a hülyített személy is kapcsolhat. :P
Hozzám hasonlóan még 2 nő tudja hogy ez az illető milyen valójában. A többiek nem érdekelnek. Ha ennyire sötétek, hogy nem jönnek rá, akkor teszek rájuk. Birkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!