Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tudom kitölteni az IQ...

Hogy tudom kitölteni az IQ tesztet eredményesen?

Figyelt kérdés
Az első részét, ami szavakról, kifejezésekről szól azt értem. A második része a matekos. Matekból mindig 2-es voltam, így próbálkozni se nagyon szoktam egyszerűen nem értem milyen logika szerint kell számolni? Ha valaki tudja magyarázza el! Bár mivel nem vagyok jó matekos nem tudom, hogy felfognám. A teszt harmadik része nekem a legnehezebb, az ábrás! Na, ez amit már totál sehogy nem értek. Fogalmam nincs ábrák közt milyen összefüggés lehet. Azt szoktam bejelölni, amit szimmetrikusnak találok, de halvány lila fogalmam nincs mit kell rajta nézni. Segítsetek légyszi! Alig 90 szokott lenni az IQ-m teszt alapján, de azért mert a legtöbben nem is gondolkozom, mert nem értem mit kell keresni rajta. Egyébként nem vagyok értelmi fogyatékos, sőt sok mindenből kiemelkedő az eredményem, de az IQ teszt sehogy se megy. Egy kis segítség kellene, hogy milyen logika szerint működik!
2010. dec. 16. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
ez nem a hivatalos iq teszt, töltsd ki azt a Menzásoknál! Ott más jellegű feladatok vannak számolnod nem kell.
2010. dec. 16. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakértő, de szerintem az IQ teszt pontosan azt mutatja, hogy érted-e, mit kell csinálni, és megtalálod-e a logikát.

Egyébként az IQ teszt értékét nem befolyásolja, hogy hányas vagy matekból. Persze, ha eleve nem foglalkozol azzal a résszel, mer jaj, számok vannak benne, akkor nem kell csodálkozni az eredményen.

Senki kívülálló nem fogja tudni neked megmondani, hogy hogyan töltsd ki azt a tesztet. De egyébként meg minek neked teszt? Én is töltögettem már poénból, de túl sokat nem kell adni rá. Főleg a netes tesztek kevéssé megbízhatóak.

2010. dec. 16. 12:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha elmondanánk, milyen logika alapján működik, az a mi IQ eredményünk lenne, nem a tied...
2010. dec. 16. 12:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy oktatási intézmény felvételijén töltöttem ki a tesztet és eltanácsoltak az eredmény miatt, elég kellemetlen volt. Ha hasonló helyzetbe kerülnék szeretnék átlagos eredményt elérni, de ezt akkor tudok, ha valaki közelebb visz a megoldásaihoz.
2010. dec. 16. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Az IQ pont a logikát méri. Hogy tudsz-e összefüggéseket keresni a dolgok között. Ezt nem igazán lehet tanítani, magadnak kellene rájönni. Lehet fejleszteni az IQ-t, de érdemben változtatni nem igazán tudsz rajta....
2010. dec. 16. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
ami tanácsot lehet itt adni, hogy ne úgy állja hozzá, hogy ez biztos matek, én meg hülye vagyok ehhez, jaj, akkor nem is gondolkodok rajta, hanem csak sopánkodok.
2010. dec. 16. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!