Most egy 5 évfolyamos gimibe járok és jövőre átszeretnék menni egy másik iskolába ahol a 9. osztályt szeretném kezdeni, ehez mi kell?
Figyelt kérdés
Most egy 5 évfolyamos gimibe járok és jövőre átszeretnék menni egy másik iskolába ahol a 9. osztályt szeretném kezdeni újból. Mit kell tennem hogy jövőre oda járhassak? Ujra megkell irnom a központit vagy elég ha csak a mostani féléves bizonyítványomat majd felmutatom?2010. dec. 6. 20:57
1/2 anonim válasza:
Nem kell megírni semmiféle központit. Én egyáltalán nem írtam semmiféle felvételit.. Csak odamentem anyával az új iskola igazgatójához és bejutást kérvényeztem. Aztán kaptam is. Bizonyítvány nélkül. Viszont egy sima 4éves gimibe átmenni egy 5éves gimiből, úgy hogy 9.et akarod kezdeni.. Szerintem ennek semmi akadálya nem lesz. Gondolom az 5 éves gimi az magában foglal egy 0. évet valamilyen nyelv fejlesztése céljából ami csak pozitív!
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm. ,és igen most 0.os vagyok. nyelvi előkészitős osztályom van..
2010. dec. 7. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!