Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták! A vizsgák előtt...

Egyetemisták! A vizsgák előtt hány nappal kezdtek el készülni?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy teljesen ismeretlen,közepesen nehéz, 60 oldalnyi anyagot.
2010. dec. 4. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az milyen tárgy egyetemen ami 60 oldal?:D
2010. dec. 4. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Nekem hétfőn lesz egy vizsgám. Majd holnap tanulok rá :)

Igazából ez attól függ, hogy mennyire értem, vagy mennyire van alapom az adott tárgyhoz.

Közepesen nehéz, 60 oldalnyi anyagra 3 napnál többet tuti nem szánnék. Bár én órán nagyon odafigyelek mindig és a memóriámra se panaszkodhatok.

2010. dec. 4. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Első: a töltelék tárgyak pl nem szoktak túl sok "oldalt" elvenni az ember életéből :)
2010. dec. 4. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Egy délután, maximum egy nap, ha ekkora mennyiségű és ilyen jellegű anyagról van szó. Szerencsére jó a memóriám, csak néha nehezen veszem rá magam a tanulásra... :S
2010. dec. 4. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Attol függ, mennyi egyenlet, szakszó, szakmagyíarázat, defínició, virtuális képtársítási anyag van benne.

60 oldal lehet képtelenül sok is, ha tele van komplex levezetésekkel és smafu is, ha pl, pedagógiai vagy pszichológiai zagyvalék.

Azért kb 4-5 napot szánj rá.

2010. dec. 4. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

na én pont ilyen helyzetben vagyok.

kedden írok 3 zh-t, egyik se túl könnyű anyag, ma és holnap tanulok mindháromra, összesen több, mint 60 oldal, de az egyik "számolósabb" tárgy, és mind a három olyan volt, hogy év közben írtunk belőle kis beugró zh-szerűségeket, szóval folyamatosan kellett picit tanulgatni.

2010. dec. 5. 10:37
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 20-21-én lesz az első két vizsgám, direkt jelentkeztem ezen időpontokra, hogy mindenképpen túl legyek a két könnyebb tárgyamon még idén. Kicsit stresszel is a dolog, hogy egy laza nap sincs a két vizsga között, de bízok magamban! Mindkettő olyan tárgy, amikből folyamatosan voltak zh-k és számonkérések, tehát az alap megvan már bennem, órákon is rendszeresen figyeltem, csak fel kéne eleveníteni, és az esetleges hiányosságokat még pótolni! Erre szánom a szombat-vasárnapomat a két vizsgám előtt, és ennyi. Valószínű a matek vizsgámra már egy kicsit többet kell készülgetnem, lehet hogy egy hétre is kitolom, minden nap egy kicsit alapon, mert matekot tanulni látástól vakulásig (éjjel-nappal) úgysem tudok, csak meghülyülök.
2010. dec. 5. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!