Zsigmond Király Főiskola Milyen?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz, milyenek a körülmények, milyen környéken van?2010. nov. 25. 10:54
1/3 anonim válasza:
Én a ZsKF-re jártam, szerettem, többnyire pozitív véleményem van róla. Maga a főiskola épülete nagyon modern, jól felszerelt. Békásmegyeren van egy panelos lakótelepen, nyugis környék. Az oktatók többsége nagyon szinvonalas előadásokat adott, persze akadt olyan is, akire nem szívesen emlékszem vissza. A jó jegyekhez itt is tanulni kell, nem is keveset. Amikor én jártam ide, a vizsgáztatás elég szigorú rendben zajlott. Minden zh-n több felügyelő volt bent, tehát puskázni lehetetlen volt, illetve az ülésrendet is meghatározták. Bár én levelezős voltam, de a diák élet elég aktív a főiskolán, számos bulit, programot, utazást, kiállítást szerveznek.
2/3 anonim válasza:
nekem az az osztálytársam ment oda, aki mindig hátul ült, és dobálta papírgalacsinnal a többieket és a tanárt. sokat pukizott és ba__megozott, ezenkívül imádott még ba__megolni meg pukizni. mondjuk bírtam, jó fej srác volt, csak nem órára való. na ő most oda jár.
3/3 anonim válasza:
Oda járok levelezőn, szeretem! Nagyon tiszta, kulturált, a tanárok többsége jó fej, és tényleg hallgatóbarát. Nem csak duma, ha bajod van, megoldják! Én csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!