Kihez fordulhatok ha egyetem/dékáni hivatal ellehetetlenít az abszolválástól?

Ezek szerint nem figyeltél oda, hogy neked ezeket a tárgyakat el kellene végezned. Valószínűleg azért nem tudod felvenni Neptunban, mert a Te mintatanterved kifutóban van, és senki nem számított rá, hogy valaki még abszolválás előtt végezné el. Ezt neked kellett volna fejben tartani, és probléma esetén a neptunosok felé jelezni.
A neptunosokkal kell ezt elintézned.

Tapasztalat, hogy erről a neptun nem egy értesítést küld, hogy meddig kell elvégezni...
Nekem nagyon hajaz ez a kérdés a múltkozi tesisre, Nyíregyházán. Csak nem az intézményt szeretné valaki lejáratni?
Igen, valóban jobban kellett volna figyelnem, ezt elismertem a dékáni hivatalnak is, ahogy azt is, hogy időben el kellett volna végeznem. Viszont ez lett a helyzet, és ez a második félév, hogy nem sikerül megoldani a problémát. És kezd úgy tűnni, hogy a dékáni hivatal vezetője nem is igazán akar segíteni. Nem mentségként írom, mert nem az, de eddig minden dokumentumot, igazolást, papírt időben elküldtem.
Nem a Nyíregyházi Egyetem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!