Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz a helyzet?

Mennyire gáz a helyzet?

Figyelt kérdés

Másodéves egyetemista vagyok, a szak és egyetem a kérdés szempontjából lényegtelen. A lényeg az, hogy mindenem elsőre sikerült, de van egy tantárgy amiből totál, és itt ténylegesen arra gondolok, hogy elveszettnek érzem magam. Minden zh bukó, vizsgák szintén. Magántanárral sem lett fényesebb az eredmény, az oktatóval sem különösebben szimpatizálok.

Nem tudom bármit is változna-e a helyzet, ha tavaszi félévben felvenném újra vizsgatárgyként, hiszen már a stressz is hatalmas rajtam. Vizsgán is totál leblokkoltam, hogy 6 elbukott próbálkozás után akár az egyetemről is kicsapnak, vagy akár önköltségesbe helyeznek. A legjobban az frusztrál, hogy minden másból 3as, vagy akár 4es, 5ös eredményeim születtek. Valakinek egy személyes tapasztalata is megnyugtat akár, de most totál kilátástalannak látom ezt a tárgyat

tegnap 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan milyen értelemben érzed magad elveszettnek? Nem érted az anyagot vagy túl soknak tartod, esetleg annyira unalmas, hogy nem tudod megtanulni? Szerintem ennek függvényében kellene tanulásmódszertant választani/váltani, hátha segít. Vagy az alapokról kezdeni az egészet.
tegnap 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem lényegtelen a szak, mert máshogy nehéz egy történelem és máshogy egy kémia pl-ul. Más tanulásmódszertant és kompetenciákat igényelnek.
tegnap 17:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!