Mennyire gáz a helyzet?
Másodéves egyetemista vagyok, a szak és egyetem a kérdés szempontjából lényegtelen. A lényeg az, hogy mindenem elsőre sikerült, de van egy tantárgy amiből totál, és itt ténylegesen arra gondolok, hogy elveszettnek érzem magam. Minden zh bukó, vizsgák szintén. Magántanárral sem lett fényesebb az eredmény, az oktatóval sem különösebben szimpatizálok.
Nem tudom bármit is változna-e a helyzet, ha tavaszi félévben felvenném újra vizsgatárgyként, hiszen már a stressz is hatalmas rajtam. Vizsgán is totál leblokkoltam, hogy 6 elbukott próbálkozás után akár az egyetemről is kicsapnak, vagy akár önköltségesbe helyeznek. A legjobban az frusztrál, hogy minden másból 3as, vagy akár 4es, 5ös eredményeim születtek. Valakinek egy személyes tapasztalata is megnyugtat akár, de most totál kilátástalannak látom ezt a tárgyat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!