Mit tehetek akkor, ha nem tudok megtanulni egy tárgyat?
Leíró nyelvtanról van szó.
Tudom, sokat kell tanulni meg minden, de egyszerűen nem megy bele a fejembe. Engem nem érdekel az elméleti nyelvtan, egyszerűen nem értek hozzá, és hiába nézem át ezerszer a jegyzeteimet, soha semmi nem ragad meg a fejemben! Azt sem tudom, miről van szó!
Az órákra nem tudtam bejárni, de a tanár azt mondta el, amit feltöltött Moodle-re, így onnan próbáltam meg tanulni.
Nem szeretnék sem szakot, sem egyetemet váltani, amin most vagyok, az érdekel és majd szeretnék mesterre is menni, de egyszerűen félek, hogy olyan sokszor fogok bukni ebből és ennek a tantárgy-párjából, hogy átkerülök fizetősre, azt meg nem szeretném.
Teljesen kétségbe vagyok esve.
Nem tudom. Az egyetlen, amit meg tudtam tanulni, az a melléknevek helye.
Olyanok kellenek, mint a melléknevek, főnevek stb, amit ugyan meg tudnék tanulni, de nem úgy, ahogy vizsgán van kérve, és úgy egyszerűen nem ragad meg a fejemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!