A tárgyaknál és az előrehaladás fülön különböző számú megszerzett kreditet mutat a neptun. Miért?
Elsőéves vagyok. A képzés elvégzéséhez 330 kredited kell összeszedni, félévente 30 - at. Tárgyfelvételkor a mintaterv szerint felvettem az összes kötelező tárgyat az első félévre plusz egy kötelezően választhatót. Ez így 31 kredit. Végeztem a vizsgákkal és a "felvett tárgyak" fülön kiírja, hogy 31/31 kredit van teljesítve. Viszont, ha rámegyek az "előrehaladás" fülre, azt írja ki, hogy 24/330 kredit van meg. Ez mit jelent így?
Akárhogy számolok nem tudom, hogyan jött ki a 24 kredit. Nem a kötelező és köt. választható tárgyak különbsége, mert az 29 lenne. Ráadásul az van kiírva a csúszka alá, hogy "kötelező tárgyak: 20 kredit teljesítve" és "köt. vál. tárgyak: 6 kredit teljesítve". Ez 26, tehát még saját magával sem stimmel.
1. Remélem, hogy csak erről van szó.
2. A leckekönyv nálunk kihalófélben van. Mi vagyunk az utolsó évfolyam, akik használják. De tőlem pl. már csak egy vizsgán kérték el.
3. Egy kis könyv, amibe az eredményeidet írják. Már nem mindenhol van.
Köszönöm a válaszokat. Ha valaki tud még valamit, jöhetnek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!