Egyetemi szóbeli + gyakorlati vizsgára ki kell öltözni?
Figyelt kérdés
Szerdán lesz egyetemen vizsgám egy tantárgyból ami két részes. Áll egy szóbeliből és egy gyakorlatból.
Egészségügyi szakról van szó.
Igazából nem az első szóbeli vizsgám, de ha megveszek sem emlékszem, hogy a korábbi szóbelikre kiöltöztem e vagy sem.
ma 00:36
1/6 anonim válasza:
Öltözz fel szolid eleganciával.
Visszafogottan, ápoltan.
2/6 anonim válasza:
Én egy fekete blézerben, fehér blúzban, fekete nem szakadt nadrágban és nem tornacipőben mentem mindig. Sose lőttem mellé. Lehet, hogy nincs kőbe vésve, de valaki meg nagyon nézi és esetleg ez miatt adna rosszabb értékelést.
3/6 anonim válasza:
Normálisan, elegánsan öltöztem fel minden szóbelire, nem csak a szigorlatokra. Ha utána van gyakorlati vizsga, gondolom viszel magaddal köpenyt, vagy adnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Egy kék farmer meg egy sima fekete pulóver nagyon gáz lenne?
ma 11:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!