Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fájdalmas menstruációra...

Nagyon fájdalmas menstruációra mit ajánlanátok? Utazni készülök és pont akkor fog megjönni.

Figyelt kérdés

Sajnos a párom családjával pont akkor mennénk utazni amikor nekem meg fog jönni. És nagyon fájdalmas szokott lenni az első két nap, de annyira hogy hasmenés, hányinger minden van és általában sírva szoktam fetrengeni az ágyban. Az első 2 nap pont az induláskor lenne. Mondtam a családnak hogy nem biztos hogy el fogok tudni menni mert repülővel mennénk meg utána még 2 órás busz út is lenne. Nagyon el szeretnék menni de nem értik meg hogy így nekem ez nem fog menni sajnos. Azt hiszik csak hisztizek meg jaj simán kibirnám.

Mindenki menne csak én nem, teljesen rosszul érzem magam hogy csak én maradok ki ebből.

Hiába vennék be gyógyszert sajnos nem valószínű hogy sokat segítene, meg ha el is mennék max a szálláson feküdnék. Kicsit féltékeny is vagyok hogy mindenki tud menni csak én nem és a párom sem áll ki mellettem csak azt mondja hogy hát kibirnám ha nagyon akarnám de ő majd jól érzi magát helyettem is.

Szerintetek mi a helyes megoldás ilyenkor? Mit tegyek?

ma 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly dolognak tűnik és nem normális ennyire rosszul lenni, már rég fel kellett volna keress egy nőgyógyászt.

Algoflex és nospa forte sem segít annyira, hogy túléld az első 2 napot?

ma 09:47
 2/9 A kérdező kommentje:

Voltam már orvosnál, nem találtak semmit. Azt mondta örökletes lehet. Anyumnak, mamámnak és dédimamámnak is ennyire fájdalmas volt.

És algoflex forte dolot szoktam bevenni nospa forteval hat segit kicsit de attol meg az agybol nem igazan tudok felkelni. Meg inkabb ez a hanyas meg hasmenes ami rossz.

ma 09:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor ne menj, de ne ródd fel a családod többi tagjának, hogy ők mennek, elvégre nem szenvedhet mindenki otthon veled.
ma 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Szia! Hasonlóan szenvedek ilyenkor, nekem a cataflam vált be, nospa-algopirin egyáltalán nem. Hasmenésre a teva-enterobene-t tudom ajánlani, bár menzesz alatt még nem használtam, szerencsére mindig WC közelében tudok lenni ilyenkor. Hányásnak nem kéne lennie, ha sikeres a fájdalomcsillapítás.

"párom sem áll ki mellettem csak azt mondja hogy hát kibirnám ha nagyon akarnám de ő majd jól érzi magát helyettem is." ezen azonban elgondolkoznék a jövőt illetően, hogy nevezhetem-e őt egyáltalán a páromnak? Sosem látta még, hogy ilyenkor mennyire szenvedsz? Vagy esetleg ő egy pszichopata, akiből hiányzik az empátia képessége?

ma 10:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Persze nem is akarom felróni senkinek hogy én nem tudok menni csak rossz érzés hogy egyedül én nem tudok menni. Vagyis inkább nem merek elmenni emiatt, nem akarok a repülőn meg a buszon szenvedni. Általában ha lehetséges akkorra időzítem az utazásokat amikor nincs meg vagy épp el fog múlni.

A párom azt mondta azért mondta ezt mert annyira akarta hogy menjek és szomorú hogy lemondtam.

ma 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly egy buszos körutazás alatt jött meg, nem volt opció a szálláson maradok.

Én ilyenkor Advil ultra forte - Nospa forte kombóval élem túl a napot, már a legelső pici görcsnél bevéve, utána igény szerint 4-6 óránként ismételve. Hányingerre egy Daedalon.

Totál kiüt a sok gyógyszer, de így túléltem a napot

ma 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
"A párom azt mondta azért mondta ezt mert annyira akarta hogy menjek és szomorú hogy lemondtam." ahha, szóval még érzelmi manipulátor is :(
ma 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
A párodat mikor tervezed kitenni az életedből? Jó volna mihamarabb, mert egy manipulatív tuskó.
ma 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha okot nem is találtak, azért a dysmenorrhoea kezelhető lenne…
ma 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!