Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 10.-es vagyok technikumba...

10.-es vagyok technikumba jarok es ha meghaladom a 250 hianyzast, evet kene ismeteljek? csak mert tavaly is meghaladtam de ott megvolt az ossz jegyem most ez nem tudom 10.-ben, hogy is van.

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy jól tudom, de mintha az is számítana, hogy egy adott tantárgy óráinak hány %-át mulasztottad el.

Miért kell kísérteni a sorsot?

Menj be a suli és tanulj!

tegnapelőtt 18:44
 2/5 Sanyi2025 válasza:

16 éves korodig vagy tanköteles, onnantól kezdve nem kel bejárni a suliba vagy évet ismételni.

[link]

tegnapelőtt 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a tanév végén meg van minden tantárgyból az elegendő jegyed és a szakmai gyakorlatod is rendben van akkor nem kell évet ismételned. Az elegendő jegyet az iskola határozza meg. Nálunk félévente 3 osztályzat/tantárgy. Tehát a tanév végén 6 osztályzatodnak kéne lenned nálunk.

Ha még sincs meg az elegendő osztályzat akkor osztályozó vizsgát kell tenned.

A szakmai gyakorlatokról ha jól tudom 20%-ot lehet hiányozni. Ha ennél többet hiányzól akkor az oktatódat kérdezd. Nálunk ilyenkor alapból buksz.

tegnapelőtt 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:

#1 Nem kell egyből leírni valakit abból, hogy sokat hiányzik. Az egyik volt osztálytársamnak rendszeresen összeesett a tüdeje, többször műtötték szóval évekig alig járt suliba. Hidd el, ő be akart járni, csak éppen vagy nem tudott levegőt venni, vagy csövek lógtak belőle, vagy a mellkasában túrkáltak, esetleg a három egyszerre. Én is voltam kórházban tavaly 24 órás megfigyelésen, az egyik osztálytársam 48 óráson. Állandóan tele van a gyerekosztály a kórházban, legalábbis nálunk és nagyobb részt nem kisgyerekekkel. Nem mondom, hogy mindenki emiatt hiányzik, de nem tudhatod :D

#3-nak igaza van egyébként, Kérdező. De ha jófej a tanárod és te is indokoltan hiányoztál, nem azért mert nem akartál bemenni és pótlod a jegyeket, akkor lehet, hogy lepapírozzák. A feljebb említett volt osztálytársam olyan ultimátumot kapott, hogy ha minimum hármasra megírja az összes elmaradt dogáját akkor eltekintenek a hiányzásoktól.

tegnapelőtt 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:

#1 sajnos nagyon beteges vagyok 5 hetig voltam korhazba kontroll vizsgalatokra is kell jarnom ezeket nem en dontom el hidd el szeretek iskolaba jarni nagyon is

ettol elterve nagyon koszonom a valaszokat🥰

tegnapelőtt 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!