Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes e elvégezni egy...

Érdemes e elvégezni egy villanyszerelő tanfolyamot ?

Figyelt kérdés

Érdemes e elvégezni egy villanyszerelő tanfolyamot ?

Lehet hülye kérdések lesznek de had szóljon.

Érdemes-e úgy el kezdeni hogy, nem igazán értünk hozzá ?

Képes megtanulni egy ember az alapokat egy ilyen tanfolyamon ?

Használható tudást kap a tanuló?

Olyan emberek írhatnának akik már voltak vagy benne vannak

és nem úgy mentek oda hogy, már kenték vágták csak kellet a papír róla .

Hanem olyanok akik mondhatni 0-ról kezdték.

Tudom legtöbben azt mondják felejtsük el .

Épp elég a rossz hasznavehetetlen villanyszerelő akik így váltak azzá.

Én nem hiszem hogy, segítség és kellő gyakorlat, évek és tapasztalat és egy jó mester nélkül

igazi villanyos lehetnék . De... ha azt meg tanulhatom hogy, ne legyek totál sötét a témában.

Arra fel tudnak készíteni ? Kezdésnek jó ? Képessé tesz arra hogy, segítségére legyek valakinek valami villanyos munkában ?

tegnapelőtt 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
55%
Alapnak tippre jó. Mernökként is rengeteg dolgot az èletben tanultam meg. A suli csak egy alap tudást adott .
tegnap 08:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyorstalapalós felnőttképzőn ha úgy mész oda hogy semmit nem értesz hozzá nagyjából ugyanúgy is fogsz végezni, amúgy túl sokan lerakták már igy ezt a szakmát. Igy csak pénzkidobás.
ma 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!