Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Más is tanul rajtam kívül...

Más is tanul rajtam kívül fürdés közben?

Figyelt kérdés
A forró víz megnyugtat és kellemes érzéssel tölt el és ezt ki is használom tanulás szempontjából,ugyanis olyankor semmi nem vonja el a figyelmem,csak a füzetre koncentrálok a kezemben kb. 30 percen keresztül..hülye vagyok?:D
2010. nov. 7. 12:30
 1/4 anonim válasza:
Én is fürdés közben szoktam tanulni, főleg azokat a tantárgyakat vagy anyagrészeket amiket nem szeretek, mert ha benne vagyok a jó meleg vízben, akkor megfogadom hogy nem jövök ki még meg nem tanultam, amit kell. Ha nem tanulok, akkor ki kellene jönnöm, de egy tananyag miatt nem fogok. Inkább megtanulom gyorsan és fürdök tovább.
2010. nov. 7. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:

En is szoktam.

Konyvvel, fuzettel, ceruzaval, vonalzoval, radirral...stb. es egy bogre tejeskaveval vonulok be a furdoszobaba.

Ezt mind lepakolom a mosogepre, es epp ami kell, azt csak a kadbol kinyulva elveszem.( legjobb megoldasaim mind ott szuletnek)

30 perc? Az semmi, igyekezz jobban, nekem siman elmegy masfel ora is.

Csak nem szabad sok vizet engedni, mert az anyagi csodbe vinne...(:

19/L( egyetemista)

2010. nov. 7. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
énis szoktam..a nagy dolgozataimra a középsuli idején,mindig ott tanultam:D most egyetemista vagyok, sajnos csak közös zuhanyzó van, így már nemtudok, de hétvégente azért még szoktam néha otthon:D
2010. nov. 7. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam, jobban tudok koncentrálni, mert semmi nem vonja el a figyelmem. Viszont nem egyszer vizes lett már emiatt a könyvem..:D
2010. nov. 7. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!