Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet úgy szakdolgozato...

Hogyan lehet úgy szakdolgozatot írni, hogy az Ai detector ne jelezzen be?

Figyelt kérdés
A bevezetőmet bemásoltam a zerogpt.comnak, és szerinte 80 százalékos Ai generált szöveggel van dolgom, holott pontosan tudom, hogy a szöveget én írtam a nulláról.
jan. 2. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szarok mind,

Írd google docs-ban vagy valami egyéb online szövegszerkesztőben ami szinte karaktererenként csinál egy biztonsági mentést.

jan. 2. 11:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Akkor azt mondod, hogy ezzel az Ai detectoros dologgal ne foglalkozzak? Attól félek, hogy az Ai detectorok miatt ne adj isten visszadobják, mivel nem tudom, hogy hogyan ellenőrzik a szakdolgozatot, és nem tudom, hogy mennyire veszik az Ai detectorok által írt eredményeket figyelembe, sőt, azt sem tudom, hogy használnak-e Ai detectort a szakdolgozat ellenőrzésekor.

jan. 2. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon intézmény és Tanár függő,

Értelmesebb/naprakészebb, vagy idősebb technológiát nem kedvelő professzorok nem használják/nem adnak a szavának sokat. De biztos van az az 1-2 kreténebb aki talán.

De ha fentebb leírt megoldást használod, akkor elég erős bizonyítékod van arra hogy mindent te írtál, még legrosszabb esetre.

Sok sikert szakdogához, emiatt meg ne izgulj.

jan. 2. 13:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
jan. 2. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne használd!
tegnap 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!