A biosz fakt muszáj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elsősorban tömörkény bioszosokat keresek, mert én még 13 évesen azt gondoltam milyen jó, menjünk bioszra, de már tudom hogy nem ezzel akarok foglalkozni, érdekel de csak hobbi szinten, és nagyon félek hogyha kötelező felvenni a bioszt mint fakultációt, akkor az olyan nyomást helyez rám ami miatt nem tudok azzal foglalkozni amivel majd később is szeretnék, szóval valaki? Kötelező felvenni? Nem lehet valahogy leadni? Magánproblémák miatt az, hogy iskolát vagy osztályt váltsak nem lehetséges:( Köszönöm a kultúrált válaszokat!!tegnapelőtt 01:15
1/2 anonim válasza:
1. Ide csak 16 ❗️éves kortól regisztrálhatsz.
2. A fakultáció jelentése:
A fakultáció egy olyan oktatási rendszerben használt fogalom, amely a diákoknak lehetőséget ad arra, hogy saját érdeklődésüknek megfelelően válasszanak tantárgyakat vagy kurzusokat.
Magyarul: választHAT.
2/2 anonim válasza:
Az 1-es megadta a pontos választ.
Elemi logikád van? Mert akkor felfogod, érted is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!