Ha már korábban feltöltöttem a dolgozatom az OTDK rendszerébe, viszont a jelentkezés nem történt meg akkor még feltölthetek egy másik dokumentumot, ha eredetiben voltak kisebb hibák?
Figyelt kérdés
A saját szekciómban az idei őszi TDK-n második helyezett lettem, viszont ezután a bírálatok alapján még végeztem néhány módosítást a dolgozatomban. Már decemberben fel kellet tölteni az OTDK rendszerébe, viszont eléggé az utolsó pillanatra hagytam, és most átolvasva látom hogy az egyik bekezdést rossz betűtípúsba hagytam, egy helyen hiányzik a pont két mondat között, és az egyik alfejezet hiányzik a tartalomjegyzékből. Szóval egy ebből a szempontból javított verziót fel tudok tölteni még az OTDK rendszerébe még a jelentkezés előtt? Vagy ha nem akkor azért a 3 hibáért az OTDK-n sok pontot levonhatnak?tegnapelőtt 00:02
1/1 anonim válasza:
Nem tudom milyen szekcióban indulsz, de tudtommal nem lehet tartalmilag változtatni az intézményi TDK dolgozaton. Tehát módosíthatsz (sőt, érdemes is, mivel pontozási szempont) formai dolgokon (helyesírási hibát is ide sorolnám), de a tartalmat nem írhatod át. Legalábbis a közgazdaságtudományi szekcióban ez a szabály. Én az intézményi TDK és az OTDK közötti munkát (bírálói javaslatok beépítése, kutatás továbbfejlesztése) valamennyire a prezentációmban mutattam be, az nem olyan kötött, mint a dolgozat. Jeleztem, hogy ez az írott dolgozatban, ami ugye az intézményi TDK-val egyezik, még nem volt benne, de egyébként tovább kutattam és ez meg ez jött ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!