Milyen tippeket tudtok? Hogyan kezdjek kvázi új életet egy új gimiben, ti mire figyelnétek, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Hosszú idő után végre jövőre elköltözhetek, és elkezdek egy másik gimibe járni, ahol teljesen új lappal indulok, senki nem ismer, új életet kezdhetek. Régen valami borzalmas csitri voltam, az ahogy másokkal viselkedtem, szánalmas, nem is voltak barátaim. Mostanra megváltoztam, nem is értem a régi énemet, nem akarok mást hibáztatni, de szerintem a családom is "besegített", hogy ilyen legyek. Az utóbbi időben gyökeresen megváltoztam. Az eddigihez képest sok barátom lett, sokkal jobban érzem is magam. Viszont úgy féltem, hogy újra olyasmit követek el, amit megbánok, hogy teljesen a háttérbe húzódtam. A legtöbben tök előítéletesek voltak, így igazi kis louser voltam. Most viszont elköltözök, és vége az eddigi életemnek. Szeretnék igazi barátokra találni, bár az eddigiekkel is tartani fogom a kapcsolatot. Szeretnék kicsit népszerűbb lenni, mert úgy találom jól csinálnám, szeretnék szinte mindenben, és mindenhol ott lenni, amit itt kihagytam, és jó kapcsolatokat kiépíteni. Kérlek segítsetek, igyekszem ilyen sorozatokat nézni, és könyveket olvasni, de egyik se túl reális, szóval bármi, de tényleg BÁRMI jól jön, csak írd ami eszedbe jut, és igazán köszi!tegnap 21:21
1/6 anonim válasza:
Ne akarj más lenni, mint aki vagy! Semmilyen megjátszás, filmekből ellesett modorosság hatására nem leszel népszerű. Amúgy se ez kéne, hogy legyen a cél. Legyél barátságos, de nem tolakodó, ügyelj a beszéd és hallgatás közötti arányra, segítőkész, vidám, mások iránt érdeklődő.
2/6 A kérdező kommentje:
Ne érts félre. Nem akarok más lenni, mint aki vagyok, sőt. Pont eddig szorítottam háttérbe az igazi énemet, és most szeretném kibontakoztatni.
tegnap 21:42
3/6 anonim válasza:
Eddig mért szorítottad háttérbe? Milyen lett volna és helyette milyen volt?
4/6 anonim válasza:
Csak legyél kedves, nyitott, érdeklődő és ne próbálj más lenni azért, hogy szeressenek és népszerű legyél. Csak légy önmagad, úgy lehet igazi barátokat szerezni, minden más csak egy felszínes kamu.
5/6 A kérdező kommentje:
Eddig mért szorítottad háttérbe? Milyen lett volna és helyette milyen volt? - Nem tudom. Eddig igazi tapló voltam, de megváltoztam, viszont itthon nem tudom ezt megmutatni, mert eljátszottam az esélyeimet.
tegnap 21:57
6/6 anonim válasza:
Az én gimimben mindenki barátságos próbált lenni, és akik mindig benne voltak találkozni másokkal (pl. minden kirándulásra elmentek, a szülinapjukra meghívták az osztályt, csináltak egy naptárat, amiben mindenki szülinapja benne volt, közös pólót nyomtattak stb.), azok kialakítottak egy hatalmas csoportot, és ők lettek az úgymond népszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!