Mikortól szoktátok felírni a táblákra, hogy V.A.K.Á.C.I.Ó.és vissza számolni általános iskolában?
Rég voltam általános iskolás de visszaemlékeznék, és megkérdezem, hogy pontosan mikortól volt szokás elkezdeni felírni a vakáció betűit visszafele az óval kezdve. Emlékszem valamelyik év végén mindenki azon tanakodott, hogy vajon mikor kezdenek lazábbak lenni az órák de pont akkor a tanárok valamiért tovább húzták és max. 1 nappal szünet előtt volt csak laza minden óra. Írjatok sztorikat, miket csináltatok a VAKÁCIÓ előtti utolsó hétben, mennyire hajtottak még titeket, milyen feelingje volt, melyik év volt a legjobb vakáció szempontjából? Ezt úgy értem mint pl.nekem nem a 8, mivel az után kezdetét vette egy új szakasz a nagy világba tele stresszel, 7.sem mivel ez volt az utolsó úgymond "szabadság" érzet kötelességek nélkül így nem volt élvezető igazán, talán a 5.6.osztályban érződött a szünidő igazi érzete nekem. Korábbi években nem figyeltem fel erre még annyira.
Akinél nem volt szokás az ne írjon.
És tudom, most karácsony lesz, de hirtelen eszembe jutott és nosztalgiáznék. :)
Bocsi ha rossz kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!