Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gazdasági diplomával ha...

Gazdasági diplomával ha elhelyezkedik az ember legfőképpen mit csinál?

Figyelt kérdés

Folyamatos gép előtti pötyögést foglal magába mint egy átlagos irodai munka? Van olyan szak ami ebből kicsit kimozdul?

Azért érdekelne, mert van egy visszatérő ínhüvelygyulladásom és félek hogy ha ezen a pályán indulok el csak kikészítené a kezem, mivel a gépeléstől/írástól a suliban már így is nagyon fáj.. :(

Esetleg bármi tanács hogy ilyen problémával (próbáltam kezelni, de teljesen sosem múlik el) el tudok e valahol helyezkedni ahol nem kell megerőltetnem de mégis van lehetőségem karriert építeni?

dec. 15. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kezeltesd az ínhüvelygyulladásod.

Nem is jut eszembe hirtelen olyan szakma, ahol nem kellene az ujjaidat használnod.

dec. 16. 06:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A számítógép használata nem jelenti, hogy folyamatosan gépelned kellene.

De egyébként igen, korszerű körülmények között a gazdasági/pénzügyi munkakör számítógépet kíván, hiszen így történik az adatok bevitele, kiolvasása, illetve azok elemzése.

dec. 16. 07:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a nagyrésze irodai munka, Excel stb

Az ínhüvelygyulladásnak nem fog jót tenni ez a munka

dec. 16. 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nekem többször is volt már ínhüvelygyulladásom. Pihentetni és főleg kezeltetni kell, van rá krém a patikában. Nem tudom neked mitől alakult ki, de például a hüvelykujj tipikusan az instázás/redditezés/gyakorizás miatt szokott a fiataloknál begyulladni.

Érdemes jó minőségű billentyűt és egeret venni.

dec. 16. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!