Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pénzügy számvitel bsc-n...

Pénzügy számvitel bsc-n számvitel vagy pénzügy szakosodás a jobb és miért ?

Figyelt kérdés

dec. 12. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Az a jobb, amelyik jobban érdekel. Értelmetlen a kérdés.
dec. 12. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Attól függ, mivel akarsz foglalkozni. Mindkét pálya tele van lehetőségekkel, és hosszútávon stabil megélhetést biztosít. Ne az alapján válassz, hogy melyiket hányan javasolják, vagy a különféle statisztikák alapján melyikkel mennyit lehet átlagosan keresni.

Én a számvitelről tudok nyilatkozni (nem mint specializáció, hanem mint szakterület). Ha muszájból akarod csinálni, de közben más érdekel, akkor bele se kezdj, mert egy álló szenvedésként fogod elkönyvelni az egészet.

dec. 12. 20:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Mind a kettő érdekel és tetszik, a tantárgyak is nagyon jónak tűnnek, ezért nem tudok dönteni, egyiket sem csinálnám muszájból……..
dec. 13. 06:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hanyadeves vagy, most kell valasztanod majd? Mert az elejen mindketto cuki, nekem 3 felev penzugyi szamvitel utan volt, hogy na en ezt biztos nem. Es azt veszem eszre, hogy mindenkinek kialakul a preferenciaja masodev vegere nagyjabol, mert tok mas szemlelet kell mindkettohoz, mashol is van a fokusz.
dec. 13. 07:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Negyedik féléves vagyok ötödik félévtől kell szakosodni, én azért tudok nehezen dönteni mert ha egyik irányba elmegyek akkor a másik szak tárgyairól le kell mondanom de ez nagyon nehéz mert legszívesebben mind a két fele szakosodnék mert annyira érdekesek a tárgyak
dec. 13. 07:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szakirany valasztasi tajekoztatotok lesz valoszinuleg. Ott el szoktak mondani, hogy milyen lehetosegeid vannak egyikkel masikkal. Egyebkent intezmenyfuggo is lehet, hogy hol melyik jobb, hol vannak jobb tanarok, vannak-e bevonva kulsos cegek meg ilyesmi.

De a lehetoseg ott van, hogy dupla szakiranyt viszel, vagy felveszel nehanyat a masik szakiranyrol.

dec. 13. 13:28
 7/7 anonim válasza:
Ne az alapján válassz elsősorban, hogy milyen érdekes most egy tantárgy, hanem hogy az adott végzettséggel később végezhető munka mennyire való neked. Én pl imádtam a szakomat, tele volt érdekesebbnél érdekesebb tárgyakkal, de diploma után elhelyezkedésnél rájöttem, hogy a vele végezhető munka közben szabályosan rosszul vagyok.
dec. 18. 09:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!