Egészségügyi dolgozók hogyan tudnak jelentkezni szabadon választható továbbképzésekre?
A helyzet az, hogy egyszerűen nem bírom megtalálni a meszk honlapján! Hogy lehet ennyire egy igénytelen, átláthatatlan honlapot készíteni. A problémám az, hogy nem tudom lehetne jelentkezni szabadon választható továbbképzésekre, mert nincs sehol egy lista a honlapon.
Belépek a meszk honlapjára, ott van egy ikon, hogy szabadon választható továbbképzések rámegyek és legörget a lap aljára. Tudományos kongresszusokhoz, pont nem érdekelnek! Az Oftex honlapján egy csomó számomra érdekes továbbképzés lenne, amelyekre szeretnék feljelentkezni, de nem tudok mert szakdolgozó vagyok, és mert a meszken sehol sem találom.
Én csak az oftexet ismerem, de ott lehet szűkíteni a keresést. Nyilván nem nézek át húsz oldalt vaktában.
Talán ha az oftexen kiválasztod, akkor a dátum vagy a képzés kiírója szerint meg fogod találni a meszken is. Feltéve, ha akkreditálták oda, mert amit elfelejtenek/ nem akarnak, az ugye pontmentes lesz, ha elmégy is.
Másrészt sokszor a kongresszus szervező cég neve alatt fut a rendezvény, pedig igazi továbbképzés, úgyhogy nézz bele azért azokba is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!