Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek annak érdekében,...

Mit tegyek annak érdekében, hogy ne csináljam rosszul a feladatot, úgy értem, hogy a feladat szövegét jobban értelmezhessem?

Figyelt kérdés
Ma biosz dogát írtam, és ott volt, hogy írjam be a nyilakat, és még el is olvastam, aztán valami más elterelte a figyelmemet, és csak most jutott eszembe, hogy elfelejtettem. Mit tegyek, hogy ne forduljon elő többet?

dec. 10. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi terelte el a figyelmedet? Ha kielégítetlen vágyak terelték el a figyelmedet, akkor elégítsd ki a vágyaidat, hogy utána már tudj majd a tanulásra koncentrálni.
dec. 10. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Határozd el a dolgozat írása előtt, hogy a dolgozat közben a dolgozatra fogsz figyelni. Olvas el figyelmesen a feladatokat.

Ha ez így nem elég, akkor vedd át magadban a doga előtt(nem csak közvetlenül előtte) többször, hogy a dogára fogsz figyelni a doga időpontjában.

A doga idejére tegyél félre minden mást. A doga után folytathatod a máson való gondolkodást, stb, de amíg tart a doga, addig a dogára figyelj.

Plusz, ha marad még időd a dolgozat végén, nézd át a feladatokat, hogy jól csináltad-e meg őket, mielőtt beadod.

Egy plusz opció, hogy irtsd ki magadból a vizsgadrukkot.(De mindezt úgy, hogy továbbra is tisztában vagy azzal, hogy fontosak a dolgozataid, vizsgáid). Csak nyugodtan.

dec. 10. 22:50
 3/3 anonim ***** válasza:
*Olvas el figyelmesen a feladatokat. -> Olvasd el figyelmesen a feladatokat.
dec. 10. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!