Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Óvodapedagógus szakra milyen...

Óvodapedagógus szakra milyen dalokkal készültetek? Esetleg megvan adva egy lista?

Figyelt kérdés

dec. 10. 14:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Óvodapedagógus felvételire :) sajnos kapkodva írtam és nem olvastam vissza a kérdésem.
dec. 10. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb azzaokkal, amik a gimis énekkönyvben vannak. Népdalok, stb. Nem kell túlbonyolítani.
dec. 15. 15:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Te voltál felvételizni? Kellett mást is csinálni az éneklésen kívül?

32 éves vagyok, már rég kijöttem az iskolapadból. Gondoltam elmennék előtte énektanárhoz, ha szükséges.

dec. 16. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Az SZTE-n meg van adva egy ajánlott lista:

"A következő dalok ismerete nem elvárás, de mintaként szolgálhat a felkészüléshez:

Játékdalok: Cickom, cickom, Hej, koszorú, koszorú, Mit játszunk, lányok?, Bújj, bújj, zöld ág, Csön, csön, gyűrű, Csiga-biga gyere ki, Hej, tulipán, tulipán, Csip, csip, csóka, Hatan vannak a mi ludaink, Lipem-lopom a szőlőt.

Népdalok: Ettem szőlőt, most érik, Hull a szilva a fáról, Érik a szőlő, Által mennék én a Tiszán, Hej, Dunáról fúj a szél, Tavaszi szél vizet áraszt, Ősszel érik, babám, Béres legény, A csitári hegyek alatt, Este van már, csillag van az égen."

[link]

dec. 16. 12:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!