Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Viselkedéselemző bscm van és...

Viselkedéselemző bscm van és kriminológia ma ra járok. Szeretnék okleveles pszichológus diplomát is szerezni.Melyik egyetem lenne jobb és melyik szak? Hol lehet leginkább online részt venni az orákon? Két ovisom is van, nem szeretnék órákat utazni.

Figyelt kérdés

#kriminológia #viselkedéselemző #Okleveles pszichológus
dec. 9. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy melyik szak? Mégis melyik szakon lehet szerinted pszichológusi diplomát szerezni?

Online? Azt nem hiszem. Ha nem akarsz órákat utazni, akkor nyilván a hozzád legközelebbi pszicho szakot hirdető egyetemen kell.

dec. 9. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológia MA, és akkor inkabb levelező. Most már nincsenek online órák, max előadások, de gyakorlatok meg szemináriumokkal csak jelenlétiben találkoztam mostanában, és azok ahol fontos a jelenlét. Tehát a levelező ami szerintem működhet, azt meg meg kell nézni, hogy melyik egyetem hirdet.
dec. 10. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!