9 nap alatt fel lehet készülni egy vizsgára?
Figyelt kérdés
9 nap múlva lesz római jog vizsgám,és ennyi időm van rá felkészülni (ma másik vizsgát írtam addig arra tanultam)
írtunk zh-kat év közben és minden előadáson ott voltam szinte,szóval nem ismeretlen a tananyag.
Szerintetek így lehetséges felkészülni?
Köszi a válaszokat!
dec. 9. 18:08
1/5 anonim válasza:
0-ról nem valószínű
Amúgyis a képességeiden múlik, nekünk honnan kéne tudnunk hogy neked hogy megy a tanulás?
3/5 anonim válasza:
Ez melyik egyetem?
Ha tanultál zh-kra , akkor elvileg tudnod kéne az anyagot, nem értem a kérdést.
4/5 anonim válasza:
Ha jól sejtem, rohadt sok az anyag, és nem csak nagyjából kell tudni, hanem egészen pontosan. Ez elég rosszul hangzik. VISZONT. Egy motivált egyetemistának 9 nap egészen sok időnek számít :) Te pedig ott voltál az előadásokon, a zh-kra is felkészültél, tehát az anyag nagyobbik részét már tudod, csak ismételned kell. Így azért megoldható, de vedd komolyan, ne lazázd el.
5/5 anonim válasza:
Én is jogra járok, és egy hasonló vizsgára általában két hetet szánok. Olyankor napi 2-10 órát tanulok, attól függ hogy mennyi időm van.
Gondolom a róma katalógusos nálatok is, így nem hiszem, hogy nulla tudásod van belőle. Szerintem, ha foglalkozol vele eleget, akkor menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!