Ha 17 évesen kiiratkozok az iskolából, akkor mi lesz? kell menni dolgozni, vagy valami ilyesmi?
Milyen szakmán vagy?
Nekem van 4, hátha tudok segíteni.
Amúgy ha nem abból érettségizel, akkor attól lerakhatod az érettségit, ha pótvizsgára kell menned. Sőt, még akkor is lerakhatod a többiből, ha érettségi tantárgyból buksz, csak nem kapod meg magát a bizonyítványt egészen addig amíg le nem rakod mindenből legalább kettesre. A lényeg, hogy nyár végén menj át a pótvizsgán és nem kell évfolyamot ismételni.
Ugyanaz, mint aki előrehozott érettségit csinál egy tantárgyból, csak te hátra tolod egy évvel.
"szakmaiból 99% hogy megbukok idén, mert a kedves tanárok nem szeretnek tanítani... de ami nem szakmai, abból jó vagyok"
Aki az egyebeket jól meg tudja tanulni, az a szakmai tárgyakat is meg tudja tanulni, ha akarja.
"elég sokmindent megtanultam már, csak ismételni kell kb"
Hány éves suliból hányat végeztél el, hogy azt mondod, már kb. csak ismételni kell?
"5 éves (technikum), a 3. év van most... Szóval a nagy részét már tanultam az érettségi anyagoknak."
Nem, valójában még a felénél sem tartasz az érettségi anyagoknak, hiszen még félév sincs. Az érettségire készülés meg eleve nem is egy lineáris folyamat, hanem a legfontosabb része az utolsó félévben lesz, amikor ismételtek, összefoglaltok mindenféle tárgyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!