Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha 17 évesen kiiratkozok az...

Ha 17 évesen kiiratkozok az iskolából, akkor mi lesz? kell menni dolgozni, vagy valami ilyesmi?

Figyelt kérdés

dec. 9. 00:06
1 2 3
 11/28 Csakegysajt95 válasza:
90%
Szerintem amíg benne vagy, addig érettségizz le. Utána már akár mit gondolsz most, baromi nehéz lesz
dec. 10. 23:15
 12/28 A kérdező kommentje:
az a baj hogy szakmaiból 99% hogy megbukok idén, mert a kedves tanárok nem szeretnek tanítani... de ami nem szakmai, abból jó vagyok. Más választásom sajnos nincs. Vagy évet ismétlek és imádkozok, hogy nem bukok meg mégegyszer, vagy esti suli... :(
dec. 10. 23:23
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Hosszú még az év, nem imsdkozni kell, hanem nekiàllni tanulni
dec. 11. 10:53
 14/28 anonim ***** válasza:
73%

Milyen szakmán vagy?

Nekem van 4, hátha tudok segíteni.

dec. 11. 11:44
 15/28 A kérdező kommentje:
rendszergazda. bevallom én már nem szeretem ezt a szakmát és nem is akarom (nem így képzeltem el). most ugye 2 választásom van. vagy folytatom ezt, elvégzem, és nem fogom használni, vagy elvégzem az estit, közben dolgozok és lesz pénzem viszont szakmám nem lesz. a célom a CE jogosítvány, azzal szeretnék dolgozni, amihez kell sok pénz. Az estivel hamarabb tudnék végezni, és így hamarabb tudnám kezdeni a jogosítványt is.
dec. 11. 15:11
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha nem abból érettségizel, akkor attól lerakhatod az érettségit, ha pótvizsgára kell menned. Sőt, még akkor is lerakhatod a többiből, ha érettségi tantárgyból buksz, csak nem kapod meg magát a bizonyítványt egészen addig amíg le nem rakod mindenből legalább kettesre. A lényeg, hogy nyár végén menj át a pótvizsgán és nem kell évfolyamot ismételni.

Ugyanaz, mint aki előrehozott érettségit csinál egy tantárgyból, csak te hátra tolod egy évvel.

dec. 11. 15:33
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"szakmaiból 99% hogy megbukok idén, mert a kedves tanárok nem szeretnek tanítani... de ami nem szakmai, abból jó vagyok"

Aki az egyebeket jól meg tudja tanulni, az a szakmai tárgyakat is meg tudja tanulni, ha akarja.

"elég sokmindent megtanultam már, csak ismételni kell kb"

Hány éves suliból hányat végeztél el, hogy azt mondod, már kb. csak ismételni kell?

dec. 14. 13:16
 18/28 A kérdező kommentje:
5 éves (technikum), a 3. év van most, ezt persze befejezem. Szóval a nagy részét már tanultam az érettségi anyagoknak. A szakmait is tanultam, de egyáltalán nem értem, mivel el is kell magyarázni/megmutatni ahhoz, hogy megértsem. Nincs miből tanulni, se könyv, se semmi. Mielőtt beszóltok, mások sem sokkal jobbak, 2,80 a legjobb tanuló átlaga, eddig 7-en buktak meg.
dec. 14. 21:48
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"5 éves (technikum), a 3. év van most... Szóval a nagy részét már tanultam az érettségi anyagoknak."

Nem, valójában még a felénél sem tartasz az érettségi anyagoknak, hiszen még félév sincs. Az érettségire készülés meg eleve nem is egy lineáris folyamat, hanem a legfontosabb része az utolsó félévben lesz, amikor ismételtek, összefoglaltok mindenféle tárgyból.

dec. 14. 22:04
 20/28 A kérdező kommentje:
Akkor sem 0-ról indulnék az estin, mint az emberek nagy része.
dec. 14. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!