Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen úgy néz ki, hogy az...

Egyetemen úgy néz ki, hogy az utolsó félévemben nem lesz tárgyam. Csak a szakdolgozat valamint a szakmai gyakorlat van hátra. Ezek kreditje beleszámít az átlagba? tehát nem leszek átrakva önköltségesre?

Figyelt kérdés
Tudtommal 36 kredit kell egy évben, hogy ne rakjanak át önköltségesre, ha ezeket beleszámolom nem lesz gond. Tehát ez így megoldható, hogy utolsó félévemben nincs egy tárgyam se, nem teszem be a lábam az egyetemre, vagy most valami szabvált kellene keressek, hogy ne legyen gond?

dec. 9. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a következő félévben raknak át, de mivel neked már nem lesz következő féléved így nem tudnak hova rakni. A legtöbb egyetemistának nagyon kevés kreditje van utolsó félévben.
dec. 9. 06:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális. Én más egyetemre jártam, de alapból végig a mintatervet követtem, és ott is utolsó felévre csak a szakmai gyakorlatot, szakdolgozat konzultációt írták. Nem ajánlaná így az egyetem, ha a krediteket tekintve nem lenne oké.
dec. 9. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hogy raknának át évközben? Nem is lesz következő féléved.

És igen, normális, nekem is pont így lesz.

dec. 9. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!