WinsThons kérdése:
Elsősegély vizsga 2024ben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Aki mostanába volt Pesten elsősegély vizsgán, azoktól miket kértek, illetve mit kellet bemutatni?dec. 8. 22:30
1/11 anonim válasza:
sosonline-on keszultem fel, egy az egyben az volt amit ott leadtak
2/11 A kérdező kommentje:
Sikerült. Elsőnek stabil oldalfekvésbe kellett lefeküdnöm, magamnak.
Utána egy babát kellett újraéleszteni, majd 1 tétel A, B-re kellett válaszoljak. Nem volt nehéz annyira, ha valaki figyelmesen olvassa el a dolgokat/figyel órán, akkor nem lehet akkora probléma. Sok sikert mindenkinek!
dec. 9. 13:40
3/11 anonim válasza:
Szia, mennyibe került az elsősegély része?
4/11 A kérdező kommentje:
Szia, etitanon tanultam, meg videókat néztem youtubeon. sos elsősegély, stb.
az etitanos volt 8000Ft (felkészülés)
és a vizsga 18.000Ft
dec. 12. 11:38
5/11 anonim válasza:
Elég lett volna ha megnézel egy videót + elolvasod az "Elsősegély mindenkinek" c. könyvet. Full felesleges ennyire túlkészülni...
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Teljesen igazad van, de ezt akkor nem tudtam. Köszönöm, ha valaki majd hasonló helyzetbe lesz, mindenképp ajánlani fogom neki!
dec. 12. 12:37
7/11 anonim válasza:
Köszi kérdező, az e-titános alatt azt érted, ami elérhető ha befizettél a kreszre vagy más?
(Jelenleg hozzá férek valami első segély videosorozathoz, úgy kezdődik, hogy egy lány nagypapája rosszul lesz és összeesik majd egy srác segít neki)
Ha más akkor 6 tanácsát megfogadom :D
8/11 anonim válasza:
Én holnap megyek vizsgázni, remélem meglesz.. :D már csak ez van hátra.
9/11 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom.. Van olyan iskola, ahol benne van az árba (kressz), nálunk nem volt. Igen, úgy kezdődik, hogy összeesik egy Nagypapa. Lehet, hogy te már befizetted akkor a Kresszel együtt. Kedves Utolsó! (8/8) Nekem tegnap sajnos sikertelen lett a forgalmi vizsgám.. Annyira stresszeltem, hogy végül ez lett a vesztem. Tanultam belőle, elvileg Januárba megyek a 2.-ra. Neked hogy ment? Sok sikert a vizsgához, és grat a forgalmihoz!
dec. 12. 16:13
10/11 anonim válasza:
A forgalmi nekem borzasztó volt, oktatót kellett váltanom és elsőre átmentem, előtte megbuktam 4x. Sajnos nagyon sokat számít az oktató...meg ugye olyan dolgokon buktam meg hogy inkább hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!