Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kémia emelt érettségi fakultác...

Kémia emelt érettségi fakultáció nélkül?

Figyelt kérdés
Olyan iskolába járok ahol nincsen sem biológia sem kémia, de orvos szeretnék lenno. A bioszt meg tudjuk oldani ismerős tanárral de a kémiával kapcsolatban fogalmam sincs. Van itt valakinek tapasztalata valamilyen kurzussal? Akár online vagy inkább a jelenléti a jó? A SOTE felkészítője jól megtanítja? Magamnak nem tudnám otthon teljesen egyedül tanulni.

dec. 5. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
SZTE kurzus jó.
dec. 6. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A kémiához szerintem kell segítség, míg a bioszt egyedül is meg lehet tanulni.

Lénárt Gergelyt ajánlom, keress rá a neten!

[link]

dec. 8. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem az emelt kemiához mindenképpen kell tanári segítség. Lehetőleg olyan tanártól aki érettségiztet is emelt szinten!

Persze ismerünk olyanokat is akik egyedül készültek és jó emelteket írtak, de nem ez az általános. A kémia egy nehéz tantárgy, nagyon elvont..

dec. 9. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!