Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matekoázissal emelt matek...

Matekoázissal emelt matek érettségire fel lehet készülni?

Figyelt kérdés
Matekoázissal emelt matek érettségire fel lehet készülni? 80 százalék lenne a cél.

nov. 27. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az oázis 80%-hoz kevés, de ez csak az én véleményem. Inkább a képességeidtől függ.
nov. 27. 21:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, esetleg eltudnád mondani, hogy mi alapján ez a véleményed? Emelteztél matekból vagy megvetted az oázis tanfolyamot?
nov. 28. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a matekoázist nem ismerem, de a matekinget nagyon tudom ajánlani, már csak azért is, mert én egyetemen szerzek vele ötösöket jóval nehezebb anyagokból. Nagyon érthetően és élvezhetően mondanak el mindent röviden, és minden anyaghoz feladatok, tesztek tartoznak, amiket utána ellenőrizni tudsz, hogy jól csináltad-e.
dec. 1. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!