Villanyszerelőnek szeretnék tanulni, mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Villanyszerelőnek szeretnék tanulni.
Érdekel a téma, viszont nem tudom hol kezdjek neki?
Meg van egy évem mielőtt belekezdenék. Ez idő alatt szeretném magam felkészíteni, hogy ne 0tudassal induljak az iskolának.
Mit nézegessek amiből tanulhatok? Mivel legyek tisztában ? Milyen alapokat tanuljak meg előtte ?
nov. 27. 13:38
11/12 anonim válasza:
Ne hívjál havernak, én sem hívtalak még semminek.
Már csak ismételném magamat, ha azt írnám, dehogy kell éveket eltölteni lázas semmittevéssel.
12/12 anonim válasza:
Nem derül ki, hogy pontosan mit gondolsz semmittevésnek, de egészen biztosan nem az, ha jól csinálja valaki. Maga a meló tud ilyen sehova nem vezető, de viszonylag jól tejelő, fizikailag többnyire nem nagyon megterhelő valami lenni, amiben el lehet lébecolni éveken át, ha sikerült valami olyan helyre kerülj, amivel egyébként kompatibilis is vagy. Persze, hogy bőven van hova fejlődni, én se mondok mást, csak nálam alapállás, hogy valami gyarapodónak tűnőt produkál az ember, még ha csak szakmai előmenetel is. És ha tetszik, ha nem, bele kell menni a sűrűjébe hozzá, és nem lesz meg pár hónap alatt a nullszinttel egyenértékű dörzsöltség, ez van. Nem azokra gondolok, akik beülnek egy gyárba, pár hét alatt belerázódnak a szekrények meg a csillagdelták átlátásába, aztán egyre-másra bukkannak fel majd tűnnek el kissé tájidegen háztartási gépek a műhelyben... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!