Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit javasoltok? Mit tegyek?

Mit javasoltok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok tavasszal érettségizem, orvosi vagy mentőtiszti van tervben, elsősorban az orvosira szeretnék járni viszont nem nagyon érzem reálisnak a bekerülést, ami nagyon tönkreteszi a mindennapjaimat, már elfelejtettem élvezni az életet olyannyira frusztrál ez az egész dolog.

Mentőtisztivel sem lenne alapvetőleg gondom de valahogy úgy érzem, hogy muszáj az orvosira mennem (erre nagy hatással van édesapám tavalyi halála). Nem nagyon megy mostanában se a kémia se a biosz ami szintén zavar. Szerintetek mit lehetne ez ellen tenni?

nov. 19. 21:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek közel félév alatt fel lehet ugy készülni, hogy minimum egy 80% irjak mindkettobol?
nov. 21. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy nagyon tehetséges termtudos téren, akkor szerintem esélytelen.

Ezt előbb kellett volna elkezdeni.

nov. 21. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi beszéltünk már privátban és nekem akkor az jött le, hogy inkább a tiszti felé húz a szíved, az orvosit pedig csak édesapád miatt szeretnéd.

Írtam is akkor neked, hogy édesapád azért választotta az orvosit, mert az ő szíve e felé húzott és abban hasonlíthatnál legjobban apukádhoz, ha te is azt tanulnád amihez a szíved leginkább húz. Ha a tiszti akkor a tiszti, édesapád tutira büszke lenne rád.

nov. 29. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!