18 éves srác vagyok tavasszal érettségizem, orvosi vagy mentőtiszti van tervben, elsősorban az orvosira szeretnék járni viszont nem nagyon érzem reálisnak a bekerülést, ami nagyon tönkreteszi a mindennapjaimat, már elfelejtettem élvezni az életet olyannyira frusztrál ez az egész dolog.
Mentőtisztivel sem lenne alapvetőleg gondom de valahogy úgy érzem, hogy muszáj az orvosira mennem (erre nagy hatással van édesapám tavalyi halála). Nem nagyon megy mostanában se a kémia se a biosz ami szintén zavar. Szerintetek mit lehetne ez ellen tenni?
Elfelejtettem bele írni, hogy úgy èrzem túlvállaltam magam és túl nagy elvarásokat helyeztem magam elé amit nem tudok teljesíteni.
tegnap 21:19
2/7 anonim válasza:
jelentkezz mentős sofőr képzésre(majdnem mindig van felvétel), onnan meg a ranglétrán felfele, lesz tapasztalatod meg munkád is.
tegnap 21:38
3/7 anonim válasza:
Itt az a kérdés hogy valóban nem reális a bekerülés, vagy csak te érzed úgy?
Szerintem ezen a ponton érdemes lenne szakember segìtségét kérned
Én nem gondolom hogy ez hasznos dolog, hogy úgy érzed mindenképpen orvosnak kell lenned
Szerintem ilyen nincs, lehet hogy túlságosan idealizálod az egész szakmát. Érdmes jobban beleásnod magad mivel jár egy orvosi, mit tanulnak pontosan stb
tegnap 22:22
4/7 A kérdező kommentje:
3as édesapám orvos volt, lehet van egy fals önképem mert az egyik barátom állandóan azt mondja, hogy semmi logikám nincs biztos nem fog sikerülni, hagyjam a francba és a többi, az viszont tény, hogy nem elegendő munkát fektetek a tanulasba ami szerintem gond. Édesapám halála miatt szeretnék nagyon az orvosira menni, illetve én úgy érzem, hogy semmi mást nem szeretnék ezenkívül csinálni. Azért látnám megegyszer jobb választásnak az orvosit mert ott több lehetőségem van mint a mentőtisztivel és nem szeretnék lenezni egyetlen egy mentőtisztet sem mert minden tiszteletem a mentosoke
tegnap 22:30
5/7 anonim válasza:
#4 hát ez érdekes helyzet.
A tanárok mit mondanak, reális lehet? Az mondjuk elég fura hogy nem vagy elég szorgalmas, mert az orvosi egyetem semmi a két emelthez képest.
Lehet hogy valójában nem is érdekel annyira?
tegnap 22:51
6/7 A kérdező kommentje:
Mostanában egyre szorgalmasabb vagyok nyelvvizsgat csináltam, mindent megteszek, hogy felvegyenek. A tanárommal annyira nem kommunikálok úgyhogy nem tudok válaszolni elmondtam neki többször, hogy emeltezek de állandóan azt hiszi, hogy kozepezek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!