Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem teljesítem a szakdolgoz...

Ha nem teljesítem a szakdolgozatíró szeminárium nevű tárgyat utolsó előtti félévben, utolsó félévben felvehetem? És ha teljesítem mehetek időben, a többiekkel együtt szakdolgozatot védeni és diplomázni?

Figyelt kérdés
Ennek a szakdolgozatíró szeminárium teljesítésének a feltétele az hogy decemberig, de legkésőbb az ünnepekig le kell adni 10-15 oldalt a szakdolgozatból. Nos hát ez nekem tuti nem lesz meg. Egy könyvet kéne elolvasni, amiről írom a szakdolgozatot de még nem vitt rá a lélek hogy belekezdjek. Anélkül hogy elolvasnám meg egy szót nem tudok írni a szakdolgozatba. Szóval ezt a tárgyat valószínűleg bukom ebben a félévben. De a tavaszi félévben felvehetem újra? Hátha addigra megjön a motivációm az olvasáshoz, és ha már úgy is készül a szakdolgozat, akkor már nem oszt nem szoroz ha akkor adom le erre a tárgyra igaz? Igazából nem is értem miért ebben a félévben van ez a tárgy. Még korainak találom elkezdeni a szakdolgozat írását. A tanárhoz nem merek odamenni ezzel. Nagyon szigorú tanár, biztos leb*szna érte.

nov. 11. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:
43%

Általában a szakdolgozat tárgyat fel sem veheted enélkül, tehát egy félév csúszással kell számolnod (következő félévben ez a tárgy utána félévben szakdoga+záróvizsga)

A szakdolgozat tudtommal mindenhol legalább két féléves tárgy. Egyébként még bőven van még időd, 15 oldal nem sok. Esetleg dékáni/rektori kérvénnyel próbálkozhatsz.

tegnapelőtt 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!