Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen a Szent Margit Gimnázium?

Milyen a Szent Margit Gimnázium?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyannak a véleményére lennék kíváncsi, aki oda jár. Főként ezek érdekelnek: A menza tényleg olyan jó? Minden nap lehet külön menüt kérni, vagy egy hónapra előre kell? Jók az osztályközösségek? Jók a tanárok? Mennyire hiteles a vallási élet? Milyen különórák vannak? Milyen elvárások vannak a diákokkal kapcsolatban? Köszi a válaszokat előre is!

tegnapelőtt 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Én oda jártam és nagyon utáltam, nem ajánlom. Tavaly érettségiztem.

Rossz volt a közösség, alacsony színvonalú az oktatás, viszont a vallást nagyon komolyan veszik. A menza ugyanolyan mint máshol, naponta lehet választani de csak főételek közül, a leves fix. Néhány jó tanár van, de a többség nem az. Különórák nem nagyon vannak, csak a kötelező dolgok pl mise vagy közösségi szolgálat.

Ha fizika matek irányba szeretnél továbbmenni akkor esetleg jó lehet, mert ezeket a tárgyakat nagyon nyomják, de a nyelvtanítás és humán tárgyak okatatása kritikán aluli.

tegnapelőtt 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Osztom az előző véleményét

De egyébként a vallást addig veszik komolyan, amíg 0. órai/hétvégi mise van, meg reggeli-délutáni imádkozás, szóval amolyan képmutatás ez is

Szakkörből semmi nincs igazából; egy új tanár visz most hármat is (de ezek is inkább pletykakörök), plusz van a színjátszó

tegnapelőtt 19:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
tegnap 16:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még az érdekelne, hogy mondjuk az évfolyamotokból van aki szereti a sulit? A gyerekek milyenek? Köszi előre is a válaszokat!
tegnap 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan aki szereti, de a többség nem. Vagyis múlt idő, mert én tavaly érettségiztem. Az én osztályom nem volt jó, elég sok a sznob gyerek, alapvetően az iskolának nincs egy összetartó, jó közössége. De ez osztály és évfolyamfüggő is.
tegnap 16:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
tegnap 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Vagy nagyon kedvesek, vagy bunkók; átmenet nem igazán van (az én osztályomban legalábbis)

A legtöbben amúgy az első kategóriába tartoznak, ennek ellenére nincs osztályközösség

Nem igazán hallottam olyanról, aki kifejezetten az iskolát szerette volna, inkább csak a barátait - mert abból viszont valahogy mindenki talált magának olyat, akivel közel állnak egymáshoz

tegnap 20:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Még azt kérdezném meg, hogy hány óra van általában egy nap?
ma 15:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Évfolyamtól függ, annyi mint bármelyik más iskolában. Általában 7 óra van, és szokott lenni 0. óra tesi is
ma 16:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
ma 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!