Milyen a Szent Margit Gimnázium?
Én oda jártam és nagyon utáltam, nem ajánlom. Tavaly érettségiztem.
Rossz volt a közösség, alacsony színvonalú az oktatás, viszont a vallást nagyon komolyan veszik. A menza ugyanolyan mint máshol, naponta lehet választani de csak főételek közül, a leves fix. Néhány jó tanár van, de a többség nem az. Különórák nem nagyon vannak, csak a kötelező dolgok pl mise vagy közösségi szolgálat.
Ha fizika matek irányba szeretnél továbbmenni akkor esetleg jó lehet, mert ezeket a tárgyakat nagyon nyomják, de a nyelvtanítás és humán tárgyak okatatása kritikán aluli.
Osztom az előző véleményét
De egyébként a vallást addig veszik komolyan, amíg 0. órai/hétvégi mise van, meg reggeli-délutáni imádkozás, szóval amolyan képmutatás ez is
Szakkörből semmi nincs igazából; egy új tanár visz most hármat is (de ezek is inkább pletykakörök), plusz van a színjátszó
Vagy nagyon kedvesek, vagy bunkók; átmenet nem igazán van (az én osztályomban legalábbis)
A legtöbben amúgy az első kategóriába tartoznak, ennek ellenére nincs osztályközösség
Nem igazán hallottam olyanról, aki kifejezetten az iskolát szerette volna, inkább csak a barátait - mert abból viszont valahogy mindenki talált magának olyat, akivel közel állnak egymáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!