Első éves fogorvostan hallgató vagyok Pécsen. Eredetileg Budapesti lakos vagyok és oda kot a család, barátok, párkapcsolat. Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy aki jelentkezett már át Pécsről Sotera tud e nekem segíteni benne?
Figyelt kérdés
#POTE #SOTE #FOK #Átjelentkezéstegnapelőtt 14:33
1/5 anonim válasza:
Nem fognak átvenni, oda kellett volna alapból jelentkezni
2/5 anonim válasza:
Az átjelentkezés függvénye érdekel esetleg?
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem olyan egyszerű az átjelentkezés, mert a SOTE direkt megcserélte az első két félévet, pont azért, hogy ne lehessen átjelentkezni.
4/5 anonim válasza:
Nyilván, a Sotenak ez nem érdeke. Aki nem került oda be, annak valószínűleg oka volt.
5/5 anonim válasza:
3-as. 2 lezárt félévvel már átjelentkezhet. Akkor nem nézik az eredeti felvételi évben szerzett pontot. Inkább itt az az érdekes, hogy átjelentkezni legtöbben a sotéra akarnak. Ha át is veszik, legfeljebb önköltségesre, 1m+ Ft/félévvel. De valószínűbb, hogy át sem veszik. Szegedre és Debrecenbe több az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!