Hogyan csökkentsem a stresszt vizsga előtt?
Figyelt kérdés
Holnap elméleti KRESZ vizsgám lessz, fel vagyok készülve itthon maximális pontokat csinálok, de valamiert nincs 100% önbizalmam és streszelek már itthon, tudtuk valami hasznos tippet ajánlani, vagy esetleg valami tablettát ami oldja a stresszt amitől lazább lesszek? Értelmes válaszokat várok köszönöm.nov. 9. 23:55
1/2 anonim válasza:
Igyál vizet, aludj sokat, vegyél be magnéziumot.
Sok sikert! Úgy is tudod!
2/2 anonim válasza:
Én forgalmin kétszer buktam a brutál stressz miatt(oktatóm is alátámasztotta, hogy a stressz miatt volt). Az idegességtől brutál remegett a lábam, és emiatt milliószor lefulladtam. Irtó ciki volt.
Oktatóm MagneB6-ot javasolt. Azt kezdtem el szedni napi szinten kettőt, vizsga előtt pedit 2-3-at vettem be egyszerre. A harmadik vizsgámon mar full nyugodt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!