Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Konzulennsel kapcsolatban...

C728 kérdése:

Konzulennsel kapcsolatban lenne kérdésem. Elég fura talink volt. Ha azt mondta, hogy emailben tartsuk a kapcsolatot, akkor azt arra érti, hogy többet ne kérjek tőle személyes konzultációt? (Egyszer láttam eddig)

Figyelt kérdés
tegnap 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Igen, arra.
tegnap 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Nálam az volt, hogy 3x volt személyes konzultáció, de azok között e-mailben küldtem kb hetente-kéthetente, akkor azt javítva visszaküldte javaslatokkal, átírtam, javítottam, tovább írtam, és újra küldtem. Nem tudom máshol vagy más tanárnál hogy megy, szerintem nem ilyen véglegesen értette.
tegnap 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a konzulensemmel témaválasztás után találkoztam egyszer (tavaszi félévben), majd az őszi félévben, amikor leakartam adni a szakdolgozatot, akkor kétszer mentem személyesen konzultációra. Közben emailben tartottuk a kapcsolatot, de sokszor emailben írta meg a javaslatait.

Szerintem ezzel csak azt akarta neked is mondani a konzulensed, hogy nem kell mindig a személyes konzultáció, szóval nem kell mindig arra várni, hogy mikor jó neki és neked is az időpont, meg ezekkel nem kell húzni az időt, hanem küldöd neki emailben ahogy haladsz, de biztos majd ha fontosabb lesz amit mondani akar a szakdolgozatod kapcsán, vagy komplikáltabb amit javítanod kéne, stb, akkor biztos behív.

tegnap 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
* és sokszor emailben írta meg a javaslatait, a javítanivalót.
tegnap 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!