Mi történik akkor, ha egyetemen túlléptem a megengedett hiányzást?
Elméletileg 2 tantárgyból túlléptem a megengedett 3db hiányzást. Az megvan, hogy ilyenkor tulajdonképpen megbuktam, nem teljesítettem a tantárgyat, de erről küldenek valami információt, vagy neptun üzenetet? Mert jelenleg nem kaptam még semmit, és nem tudom, hogy nekem kellene-e ezzel kapcsolatban intézkednem valamit.
Illetve ha jól értelmezem, akkor bejárnom már nem szükséges ezekre az órákra, nem? Mivel így is úgy is nem teljesítettként lenne nekem meg a tárgy a félév végére.
A tanárnál kérdezz rá, hogy hány darab hiányzásod van.
Lehet nem vezette a jelenléti ívet, akkor meg nem számít. A 4 hiányzás akkor baj, ha volt jelenléti és te nem vagy rajta.
Buktad azt a tárgyat
Felesleges bemenni arra a tárgyra
A vizsgaidőszak alatt kapsz értesítési hogy elégtelen jegy került beirasra a tárgyhoz
Neked teendőd a továbbiakban nincs
Arra vigyázz hogy 3. tárgy ne legyen ahol ez a probléma fel léphet
Nálunk az egyetemen úgy volt, hogy 30%-ot lehetett hiányozni, de 50%-ig az oktató mérlegelhetett, hogy ad-e jegyet vagy sem. Emiatt érdemes lenne az oktatóval beszélned, hogy milyen lehetőségeid vannak. Ha azt mondja, hogy mindenképp bukó, akkor már nem érdemes bejárnod.
Üzenetet nem fog senki küldeni ezzel kapcsolatban.
Kedves 2-es, nem mintha bármiféle közöd lenne hozzá, de családi, és egyéb mentális eredetű problémák miatt gyűlt össze a hiányzásom. De biztos jólesik ismeretlenül ítélkezni:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!