11. osztályban van lehetőség előre hozott érettségit tenni biológiából?
Nincs időm ezt végigolvasni.
Egy igen-nem választ várok.
Gimnaziumba járok, és úgy hallottam nálunk is van ilyen.
De ez nekem tök új. Mert eddig úgy tudtam, hogy csak Digitális kultúrából és idegen nyelvből lehet ilyet tenni.
Lehet, nemrég változtattak a törvényen. 🤔
De majd a héten beszélek a tanárral.
Na ezért oszt megérte kiírnod a kérdést.
Valaki belinkelt egy oldalt ahol szépen le van írva a kérdêsre a válasz, de te közlöd, hogy cseszel elolvasni. Utána valaki leírja, hogy igen van ilyen, aztán erre te meg közlöd, hogy na majd megkérdezed a tanárt.
Bzdmeg ahelyett, hogy kiírod feleslegesen ezt a kérdést ezt kellett volna megtenned. Beszélni a tanároddal és kész.
5-ös:
Azon az oldalon konkrétan egy kisregény van leírva, olyan témákkal is, amik nem érintenek!
Én CSAK a kérdésre szeretnék választ kapni: igen-nem
Tehetsz előrehozott érettségit bioszból.
Remélem most már abbahogyod a nyafogást és elfogadod a választ!
"2020 tavaszától minden olyan tárgyból lehet idő előtt vizsgázni, aminek a tanítása a helyi tanterv szerint befejeződik a tanulónak. Így ha például a földrajz, a fizika, a kémia vagy a biológia oktatása már tizenegyedik, netán a tizedik évfolyamon lezárul, akkor a soron következő vizsgaidőszakban – akár ősszel is – érettségizhet belőle a diák."
Előző voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!