Hogyan működik a mesterképzés?
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy hogyan és hol tudom megtalálni, hogy igazságügyi szervező diplomával milyen mesterképzésre jelentkezhetek? Hogyan működik az egész mesterképzés? Lehet más irányban is nézelődnék mint ez az igazságügy és a jog.
Szerintem legegyszerűbb ha megkérdezed az oktatóid.
Helyedben fordítva gondolkoznék. Keresd meg mi az ami érdekel, ha szükséges végezd el a különbözteti tárgyakat, vizsgát. Így nem olyat tanulsz, ami van, hanem olyat ami érdekel és később el tudsz vele helyezkedni (utóbbi szerintem a legfontosabb, másképp nincs értelme tovább tanulni).
Egyébként nagyon sok mesterszaknál csak egy BSC diploma az előfeltétel.
Pontosan, ahogy az előző is írta.
Én kiválasztottam néhány szimpatikus egyetemet. Ott kiválasztottam a szimpatikus mesterképzéséket és sorra vettem mik a bemeneti feltételek. Nekem is jogi diplomám van, de gazdász mestert szeretnék elvégezni. Nem írja konkrétan a bemeneti követelmény, hogy mik azok az alapdiplomák amiket elfogad, csak azt milyen területekről hány kreditnek kell minimum meglennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!