Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem értem a matekot. Szerintem...

Nem értem a matekot. Szerintem bukni fogok?

Figyelt kérdés
Nem nem vagyok lusta én próbálom tanulni. Matekórán úgy nagyjából megy de egyedül nem tudom megcsinálni. Mit tegyek?
okt. 7. 17:18
 1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hanyadik osztályba jársz? Melyik része nem megy? Ezek a kerdésekre is fontosak, hogy meg lehessen válaszolni ezt a kérdést. Egyébként meg ne aggódj rengeteg olyan ember van az orszagban, akire a matektanára azt mondta, hogy meg fog bukni az érettségin, mégis sikerült nekik letenniük
okt. 7. 18:21
 2/3 A kérdező kommentje:
16, 10., Semelyik részét. De aggódom mert semmit nem értek így nem fog menni az érettségi
okt. 8. 06:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Járj el tanárhoz. Amúgy én sem értettem semmit gimiben, mégis meglett az érettségi kettesre.

Vagy mateking.hu

De gemini is elég jól magyaráz matekot(én használtam már mostanában ilyen célra).

okt. 10. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!