Nem értem a matekot. Szerintem bukni fogok?
Figyelt kérdés
Nem nem vagyok lusta én próbálom tanulni. Matekórán úgy nagyjából megy de egyedül nem tudom megcsinálni. Mit tegyek?okt. 7. 17:18
1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hanyadik osztályba jársz? Melyik része nem megy? Ezek a kerdésekre is fontosak, hogy meg lehessen válaszolni ezt a kérdést. Egyébként meg ne aggódj rengeteg olyan ember van az orszagban, akire a matektanára azt mondta, hogy meg fog bukni az érettségin, mégis sikerült nekik letenniük
2/3 A kérdező kommentje:
16, 10., Semelyik részét. De aggódom mert semmit nem értek így nem fog menni az érettségi
okt. 8. 06:41
3/3 anonim válasza:
Járj el tanárhoz. Amúgy én sem értettem semmit gimiben, mégis meglett az érettségi kettesre.
Vagy mateking.hu
De gemini is elég jól magyaráz matekot(én használtam már mostanában ilyen célra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!