Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2 év elég ahhoz, hogy felkészü...

2 év elég ahhoz, hogy felkészüljek emelt biosz és emelt kémia érettségire?

Figyelt kérdés

Jelenleg 9.-es vagyok, de csak 11.-től tudok biosz-kémia fakultációra járni. Most is tanulom mind a 2 tárgyat, de nem kiemelten, mert kiemelt óraszámba csak 11.-től fogom tudni.

Elég lehet ez az idő egy legalább 85%os emelet kémiához és egy hasonló emelt bioszhoz?

okt. 4. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem elég lesz ennyi idő. Én tavaly érettségiztem, és mind a közepekre, mind az emeltekre 12.-ben kezdtem el tanulni, és mind ötös lett. Szóval 2 év alatt simán sikerülni fog :)
okt. 4. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bőven elég, illetve azért a 9-10.-es anyagot is tanuld meg alaposan, kellenek azért a stabil alapok, főleg kémiából.

Ha nagyon akarsz előre készülni OKTV-re is jelentkezhetsz, mert ezeknél szoktak külön felkészítőt is tartani.

okt. 4. 18:47
 3/4 SZTANN ***** válasza:
100%
ELÉG. De csak akkor, ha most rögtön nagyon alaposan, komolyan készülsz ezekből, és ha úgy adódik, még plusz dolgokat is felszedsz. Az utolsó két évben pedig az ezekre felkészítő minden alkalmat ki kell használnod majd (akkor is, ha úgy érzed, nagyon képben vagy)!
okt. 5. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Bőven. Szerintem az érettségire való tényleges készülést a legtöbben csak 11.-12.-ben kezdik el.
nov. 16. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!