Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A szakdolgozat írás alatt ti...

C728 kérdése:

A szakdolgozat írás alatt ti hogyan tartottátok a kapcsolatot a konzulennssel?

Figyelt kérdés
Most lettem végzős, és szeptemberben lefixáltuk a témámat a konzulenssel, el is vállalt. Április közepéig kell leadni a végleges szakdogát. Ti mikortól kezdetének el vele komolyabban foglalkozni? Aki már túl van rajta, ti milyen időközönként keressétek a konzulenst, személyesen vagy e-mailen? Minden egyes információkról, részletről tájékoztattátok vagy akár hónapokig nem hallott felőletek?

szept. 30. 23:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9#Ne azt nézd, hogy ténylegesen mennyi idő megírni, arra készülj, hogy lesznek olyan napok amikor nem tudsz vele haladni/valaminek utána kell járni/konzulensed nem 1 nap alatt válaszol, hanem 3 hét múlva stb stb

Van aki 2hét alatt túl van az egészen, van akinek több idő kell, ezért jó ha meg van a vázlat, tudod merre indulj el, mint kell majd feltöltened tartalommal.

okt. 1. 11:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező személy,mi a témád?
okt. 1. 12:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem is kezded írni, forrásokat simán lehet keresni, meg megírni egy kb. tartalomjegyzéket, nem kell most rögtön nekiállni ténylegesen megírni, az még ráér, a forráskeresgélés, meg ezek is sok időt elvesznek, azokat el lehet kezdeni szabadidődben. De attól is függ, hogy milyen szakdolgozatot írsz. Mármint, pl. szakirodalmi áttekintést írsz? Vagy...? Pontosan milyen téma, milyen módszerek, stb.?
okt. 1. 14:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Történelem alapszakon írom, egy elemzés kell a kubai rakétaválságról
okt. 1. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 4 félévem volt rá hogy megírjam, és kellett is annyi egy 60 oldalas szakdolgozathoz. Folyamatosan dolgoztam rajta.
okt. 1. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!